Febelcare Physio Spray Iso Family 125ml

CNK: 3946159

APB Categorie: Medisch hulpmiddel

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Febelcare Physio Spray Iso Family 125ml

Richtprijs

€ 11,95

Gegevens

Febelcare Physio iso neusspray helpt nasale symptomen zoals vertopping en slijmafscheiding veroorzaakt door bijv. verkoudheid en allergieën te verlichten en zo de ademhaling door de neus te verbeteren. Hij voorkomt uitdroging van de neusslijmvliezen.

  • Neusspray
  • Isotone zeewateroplossing: 0.9 NaCl
  • Jet: normal mist
  • Minimum leeftijd: +0 maanden
  • Toegelaten bij zwangere vrouwen en bij borstvoeding
  • Indicatie: reinigen en bevochtigen van de neusgangen + helpt sinosale symptomen te verlichten

Meer informatie

Breedte 50 mm.
Hoogte 49 mm.
Diepte 197 mm.
Gebruik

Volwassenen & Kinderen: Verwijder de beschermkap en bevestig de spuitkop op de flacon. Buig lichtjes voorover over een wastafel, draai het hoofd naar één kant, plaats de spuitkop in het bovenste neusgat en druk stevig om een voldoende hoeveelheid oplossing vrij te geven. Herhaal aan de andere kant. Snuit de neus. Reinig de neusapplicator met warm water na elk gebruik. Deel het hulpmiddel niet met anderen aangezien u zo de infectie kunt verspreiden.

Baby's en peuters: Verwijder de beschermkap en bevestig de spuitkop op de flacon. Leg de baby op de rug, draai het hoofd naar een kant en houd het zo. Breng de spuitkop voorzichtig in het bovenste neusgat en druk stevig om voldoende hoeveelheid oplossing vrij te geven. Herhaal aan de andere kant. Laat de baby opnieuw recht zitten, laat de oplossing naar buiten vloeien en veeg de neus af. Reinig de neusapplicator met warm water na elk gebruik. Deel het hulpmiddel niet met anderen aangezien u zo de infectie kunt verspreiden.

Samenstelling

Zeewater 28%, gezuiverd water 72% (1ml oplossing bevat 0,28ml zeewater), gelijk aan 0,9% natriumchloride.

Bevat geen bewaarmiddelen of andere chemische additieven. Volledig natuurlijk. Bevat inert drijfgas (stikstof), niet in contact met de oplossing.

Voorschrift Nee
APB Categorie Medisch hulpmiddel
Merk Febelcare