Macadamia Bio Plant.olie 50ml Pranarom

CNK: 2468437

APB Categorie: Dieet - Nutritie - Voeding

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Macadamia Bio Plant.olie 50ml Pranarom

Richtprijs

€ 8,40

Gegevens

Lijkt erg op zoete amandel wat de eigenschappen betreft, maar ruikt lekkerder en dringt sneller door. Deze olie is dan ook geschikt voor alles binnen de cosmetica. Ze hydrateert de huid, het haar en de nagels buitengewoon goed. Deze massageolie is erg geliefd bij al wie een goede massage op prijs stelt, omdat haar textuur en haar smaak voor een aangename verzorging zorgen.

Sommige liefhebbers ontschminken zich met wat macadamiaolie op een vochtig en uitgewrongen sponsje, zo zacht is ze. Een aantal druppels op een ijsje of een boterham ter vervanging van boter doen kinderen met een glimlach van nieuwe dingen proeven.

Meer informatie

EAN Code 5420008596346
Breedte 50 mm.
Hoogte 112 mm.
Nut PL175/108
Diepte 48 mm.
Gebruik

Tips & advies: Ontschminken: Breng op een vochtig en uitgewrongen doekje of sponsje enkele druppels Macadamia PO aan. Breng dit voorzichtig op het gelaat aan en wrijf zachtjes om de make-up te verwijderen. Spoel met een hydrolaat, versterkende lotion of mineraalwater.

Gebruiksaanwijzing:

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag.

Cosmetisch gebruik : Geschikt voor huidmassage met of zonder essentiële oliën. Niet vettig. Verzacht en versoepelt de huid. Dringt snel in.

Voorzorgsmaatregelen: • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • Beschermen tegen licht en warmte. • Droog bewaren

Samenstelling

Samenstelling in één oogopslag: Lets meer dan drie kwart enkelvoudig verzadigde vetzuren (omega 9 waarvan het erg hydraterende palmitoleïnezuur en oliezuur). Ongeveer een tiende verzadigde vetzuren (palmitinezuur).

Voorschrift Nee
APB Categorie Dieet - Nutritie - Voeding
Merk Pranarom